Pozývame všetkých študentov: Zapojte sa do súťaže študentských esejí MCO 2024

    Pozývame všetkých študentov: Zapojte sa do súťaže študentských esejí MCO 2024

    Vážení študenti,

    referát pre zahraničné vzťahy a mobility vás pozýva zapojiť sa do súťaže študentských esejí Magna Charta Observatory 2024. 

    Pripravte sa na podnietenie zmien a formovanie budúcnosti vzdelávania! Observatórium Magna Charta (MCO) s hrdosťou predstavuje súťaž študentských esejí MCO 2024 a pozývame vás, aby ste sa stali súčasťou tejto transformačnej cesty.

     

    Téma

    Tento rok sa ponoríme hlboko do podstaty vzdelávania, pričom kladieme dôraz na rozmanitosť, rovnosť a spravodlivosť. Naša hlavná otázka vás vyzýva, aby ste si predstavili prostredie vyššieho vzdelávania, ktoré zahŕňa každého:

     

    Usmerňujúca otázka:

    „Čo by ste zmenili na svojich skúsenostiach s vysokoškolským vzdelávaním alebo prostredí, aby boli inkluzívnejšie pre všetkých, ktorí z toho majú úžitok?"

     

    Ak máte záujem sa zúčastniť súťaže, navštívte stránku https://mcostudents.plateformecandidature.com/ a nahrajte svoju esej najneskôr do 05. júla 2024.

     

    Nepremeškajte túto výnimočnú príležitosť stať sa katalyzátorom zmien vo vzdelávacom prostredí. Vaše slová majú moc formovať rozmanitejšiu a spravodlivejšiu budúcnosť pre všetkých študentov.